Hlavní obsah
Článek

Už čtyři roky je vdanou paní, ale přesto opět oblékla svatební šaty. Bára Vida Kolářová (39) se sice dočkala exotické svatby na ostrově Mauricius, kde si vzala dlouholetého partnera Přemka, ale tento zážitek v ní neukojil touhu po vdávání, ba naopak.

„Nechtěla jsem si upřít ten hezký pocit a vzala jsem si tyhle krásný šaty. Člověk pak může experimentovat a je to fajn,” nechala se slyšet druhá Vicemiss pro rok 2006.

U příležitosti svatebního dne v ekologickém salonu na pražských Vinohradech Bára oblékla šaty inspirované stylem dvacátých let, které se naprosto odlišovaly od těch, které měla ve svůj den D. Trošku se obávala, že se dostane do řečí, když jí bude hrát ženicha profesionální model Milan Polák. „Je pravda, že jsem se toho trošku bála. Dlouho jsem nebyla viděna s manželem a teď se tady objevím s jiným náhradním ženichem,” vyjádřila své obavy se smíchem blondýna.

Je víc než pravděpodobné, že modelka neoblékla svatebky naposledy. „Říkali jsme si s manželem, že si to zopakujeme. Po patnácti letech se budeme chtít na Mauricius vrátit,” říká Bára Vida Kolářová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám