Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve první ples letošní sezóny si užila modelka a Miss World 2007 Taťána Kuchařová (36). Předchozí zmeškala kvůli pobytu v Americe. "Byla jsem pracovně v Los Angeles a v New Yorku, kde jsem prezentovala naši nadaci v OSN. A pak jsme s přítelem odletěli na Havaj," vysvětlila.

To bylo také poznat v nádherných šatech od Ivany Mentlové, které vynesla na ples. "Samozřejmě, že její rukopis jste poznali. A barva je čajová růže, to mi kladla Ivana na srdce," řekla nám Táňa. No, jen škoda, že téměř stejnou barvu šatů zvolila i moderátorka plesu Gabriela Partyšová (45).

Ta ovšem nebyla tak opálená jako Táňa, nový kluk ji zřejmě ještě nestihl vyvézt na dovolenou. Táňu tak sice zdobily luxusní šperky za čtyři milióny korun, ale také světlé proužky na zádech od podprsenky.

"V Americe se nahoře bez opalovat nedá, snažila jsem se to přepálit, ale úplně se to nepovedlo," krčila rameny modelka, kterou nyní čeká spoustu pracovních povinností kolem její nadace Krása pomoci.

Reklama

Další články

Načítám