Hlavní obsah
Článek

Oficiálně mu přejí hodně úspěchů, ve skutečnosti se ale dusí vzteky! Televize Nova, která, jak jsme již psali, si nechala utéct svou největší hvězdu Ladislava Hrušku (46), jenž pro někoho možná nečekaně podal ve čtvrtek výpověď, s neposlušným reportérem rázně zametla!

„Ve čtvrtek dal dvouměsíční výpověď s tím, že klidně do posledního dne bude naplno makat pro televizi, ale v pátek si ho pozvali na kobereček, musel vrátit veškeré věci, které od zaměstnavatele měl a ten mu navíc oznámil, že vzhledem k obavám, že by mohl televizi nějak škodit, využívá zákonné možnosti a přikazuje mu do konce výpovědi zůstat doma. V praxi to znamená, že ho ochranka nepustí přes práh budovy, je tam už nežádoucí. Prostě je to novácký nepřítel číslo jedna,“ dozvěděli jsme se v televizi.

Její zástupce nám pod příslibem anonymity naopak řekl, že Hruška může kdykoliv přijít, vyhozen prý nebude. Ale pracovat už na Nově stejně nesmí. Personální šéfka Hruškovi totiž oznámila, že ze strany zaměstnavatele došlo k překážce v práci a po dobu výpovědní doby mu bude vyplácena plná mzda, nemusí se však už obtěžovat a do práce dál chodit.

A to přitom ještě před pár dny v erární kuchyňce kuchtil recepty z mikrovlnky. Novu ale patrně pohoršilo, že se jí nepodařilo s Hruškou domluvit na pokračování spolupráce a odchod mu nejspíš chce pořádně okořenit.

„Láďa dal zaměstnavateli jako finální nabídku, že se dohodnou na vydání pokračování té mimořádně úspěšné kuchařky, a že i když dá přesto výpověď, rozejdou se jako slušní dospělí lidé bez humbuku. Nikdo tady na to ale neslyšel a už jsem zaslechl, že se snad chystá i velká mediální kampaň proti němu, při níž se má řešit, proč musel odejít ze školství. A rozhodně to nemá být nic hezkého,“ dodal informátor z Barrandova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám