Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tři roky chodí Andrea Kerestešová (39) s Mikolášem Růžičkou. Oba by rádi svůj vztah brzy posunuli na další úroveň, a proto pochopitelně řeší, jak bude vypadat jejich den D.

Herečka má jasnou představu o svatebních šatech. „Nesnáším krajky a třpytky, ale mám ráda přirozenost,” říká Andrea, která se v rámci svatebního dne v ekologickém salonu na pražských Vinohradech převlékla společně se svým partnerem za nevěstu a ženicha. „Proto podporujeme tuto akci. Nevěsta na sobě nemusí mít kilometry krajky, krinolínu a výrazné šperky, aby se cítila krásná. Je možné zvolit jednoduché šaty se zajímavým střihem nebo si do vlasů nechat zaplést živé kytky,” dodává.

A jak si vysnila Andrea svůj velký den? „Určitě to bude v přírodě. Svatba musí být zároveň křesťanská, Bůh je všude, tak proč by nebyla pod širým nebem,” říká Kerestešová, která pochází z věřící rodiny z východního Slovenska. Obřad se podle ní prý ale nemusí zákonitě uskutečnit v kostele. „Aby byla svatba křesťanská, musí se konat na posvátném místě. Proto to může být třeba někde na kopci u křížku, u kapličky nebo na zřícenině kostela,” vysvětluje Andrea.

Svatba slovenské herečky a českého hudebníka se bude rozhodně konat na území Česka či Slovenska. „O zahraničí jsme ani neuvažovali, jsme česko-slovenský pár, a tak budeme chtít mít svatbu tady. To bychom našim rodinám ani nemohli udělat,” říká Andrea Kerestešová.

Reklama

Další články

Načítám