Hlavní obsah
Článek

Tuto zprávu bychom si v našem redakčním systému mohli nastavit jako šablonu a pouze obměňovat datum. Zdá se, že Leoš Mareš (47) se po ostentativním rozchodu dal po měsíci opět dohromady s Petrou Faltýnovou (46).

Nejznámější český moderátor před několika hodinami zveřejnil prostřednictvím svého profilu na sociální síti snímek, na kterém s nadšením pózuje s Petrou v Římě. Dvojice si udělala selfie na jedné z nejznámějších místních památek, na Španělských schodech, na místě oblíbené mezi zamilovanými.

Snímek samozřejmě může být staršího data, ale proč by ho až nyní Leoš pouštěl do světa, kdyby tím svým fanouškům nechtěl něco sdělit? Navíc Mareš snímek komentoval klíčovými slovy uvozenými typickým křížkem jako #ŠpanělskéSchody, #ŠpanělskéMušky, #Řím,  #ŘímskáCísařovna #NejvětšíZKráloven, #PetraMarinaŠteklFaltýnová, #MilujuVšechnyČtyři, #Forever. Leoše jsme samozřejmě žádali o komentář, ale zatím na naše dotazy nereagoval.

V tomto případě platí nejen to, že všechny cesty vedou do Říma, ale i to, že všechny rozchody s Petrou končí velkolepým a draným smiřováním.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám