Hlavní obsah
Článek

Americká modelka Whitney Port, která má velice široký záběr aktivit, jelikož je i redaktorkou, módní návrhářkou a dříve také hvězdou reality show, má obrovské štěstí. Je totiž od přírody krásně štíhlá. Ale ani jí se nevyhnul obávaný strašák všech žen - pomerančová kůže na zadečku a na hýždích. Ačkoli má jinak Whitney bezchybné a pevné tělo, s nepříjemnou celulitidou bojuje i ona jen velice těžko.

I přesto ale modelka vypadala v bílých bikinách se zajímavou barevnou aplikací perfektně. Svým úsměvem kolem sebe šířila dobrou náladu. Víkend strávila na floridské „pláži hvězd“ Miami Beach s kamarádkou a neznámým mladíkem, se kterým si užila plno legrace.

Whitney Port se stala součástí série The Hills na MTV, zároveň byla na této televizní stanici i moderátorkou, o módě psala do dívčího časopisu Teen Vogue, poté do magazínu W a pracovala také pro belgicko-americkou návrhářku Diane von Fürstenberg. Jako modelka předváděla například pro DKNY Jeans, minulý rok se objevila také v pánském Maximu. Od roku 2008 se věnuje navrhování vlastní módní kolekce Whitney Eve.

Reklama

Další články

Načítám