Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) slíbila, že serveru Super.cz jako prvnímu ukáže svého nového přítele. Moc šancí jsme tomu nedávali, neboť se jednalo o akci společnosti, kterou vede Kamil Ouška, jehož jsme v Gábinině společnosti potkali i na karlovarském filmovém festivalu a nevypadali jen jako přátelé.

Ten ale nakonec ples zahájil tancem s Miss World Taťánou Kuchařovou a za Gábinou přijel luxusním Lamborghini opravdu jiný muž. A dlužno říct, že je to opravdu fešák. "To jsem ráda, že se vám líbí. Potkali jsme se na jednom pracovním obědě a od té doby jsme spolu. Doufám, že spolu budeme obědvat celý život," nechtěla víc podrobností prozradit moderátorka.

"Není z branže a nemá zájem být mediálně známý. Jediné, co řeknu, je, že má krásné jméno Daniel," dodala. Ostatně jeden Daniel, fotograf Zahrádka, se už v její společnosti nějaký čas objevoval. Nakonec se ukázalo, že to byla jen nafouknutá bublina.

Partyšová se nebojí toho, že se o jejím novém vyvoleném dozvíme něco nepatřičného. Třeba prostřednictvím našich čtenářů. Na dotaz, zda ví, že její přítel nemá třeba už dvě ženy, nebo miliónové dluhy, odpověděla, že si tím je stoprocentně jistá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám