Hlavní obsah
Článek

Do poslední chvíle se nevědělo, jestli celá ta přísně utajovaná akce klapne. Lukáš Machal (26) před časem poprosil redakci Super.cz, zda by naším prostřednictvím nemohl požádat o ruku svou lásku, pravidelnou čtenářku našeho serveru Petru Tučkovou (27). A i když se bál, jestli mu nakonec nedá košem, vše proběhlo na jedničku. Máme první fotky!

Celá událost se konala netradičně v takzvaném puzzle roomu, což je prostředí, v němž po vzoru počítačových her nebo pořadu o pevnosti Boyard lidé mohou řešit v jedné místnosti postupně různé úkoly a hádanky a na konci je čeká šém, který po zastrčení do Golema ve dveřích vypustí soutěžící ven.

Tentokrát vše probíhalo jinak. Lukáš se rozhodl na tomhle neobvyklém místě požádat o ruku svou milou. Zatímco normálně hádání a luštění trvá přes hodinu, dvojice se už za deset minut dostala k tomu, že pomocí vody nalité do otvoru vyplavala kapsle, která skrývala zásnubní prstýnek.

Ještě předtím, než ho ale Petra mohla odhalit a nechat si ho od svého dnes již snoubence nasadit, pustila si na tabletu schovaném v jedné z „vydlabaných“ knih video u článku o žádosti o její ruku, o níž do té doby nevěděla.

Pak už proběhlo Lukášovo klasické pokleknutí s prosbou, zda si ho Petra vezme. „Slzy nejsou, jsem v šoku, asi si pobrečím v soukromí. Vím, že něco chystal, ale vůbec jsem netušila co. Myslela jsem, že půjde o překvapení k výročí. Samozřejmě jsem souhlasila a Lukáše si vezmu,“ řekla pak Petra našemu reportéru.

Chystáme z celé tajné akce i video, brzy bude na Super.cz k dispozici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám