Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kolem vlivného rakouského obchodníka Richarda Lugnera (82) se vždy motaly ženy se slabostí pro bohaté staříky. Fantom vídeňské opery, který na slavný ples dorazil v doprovodu Pamely Anderson (56) či Lindsay Lohan (37), momentálně prožívá své páté manželství, díky němuž po osmdesátce dosáhl maximální životní spokojenosti.

Když se Lugner loni v září oženil s Playmate Cathy Schmitz (25), mladá nevěsta pochopitelně čelila obvinění, že se chce sňatkem s vlivným seniorem finančně zajistit na celý svůj život. Podivné manželství však Richardovi prospívá natolik, že se o své rodinné štěstí podělil v televizním dokumentu, který má Cathy očistit od nařčení, že je jen vypočítavou zlatokopkou.

„Samozřejmě je příjemné žít v luxusu, ale pro mě to není životní priorita. Než jsem Richarda potkala, měla jsem slušně rozjetou televizní kariéru. Pak jsem ale dala přednost lásce,“ řekla o osudovém setkání s o 57 let starším manželem bývalá modelka, která svatbou zaopatřila i svou dcerku Leonie, jíž dvaaosmdesátiletý Lugner dělá náhradního tatínka.

Rakouský Hugh Hefner Cathy poznal sedm let po rozvodu se svou třetí manželkou Christine Lugner, kdy byl přesvědčen o tom, že už jej do chomoutu žádná žena nedostane. Německá blondýnka jej však natolik okouzlila, že Richard na stará kolena podlehl ryzí lásce.

Reklama

Další články

Načítám