Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár týdnů poté, co její film v kinech začal trhat rekordy v návštěvnosti, se Dakota Johnson (25) rozešla s přítelem Matthewem Hittem. Frontman americké indie rockové kapely Drowners prý její rychle nabytou slávu a náhlý nedostatek času těžce snášel, což vyústilo v rozpory a následný konec lásky.

S informací přišel magazín US Weekly, kterému zdroj z hereččina okolí prozradil: „Její život začal být skutečně bláznivý a on nechtěl být toho všeho součástí,“ citoval magazín.

Dvojice spolu však randila pouhého půl roku a naposledy byli spolu spatřeni v prosinci. Hitt je původem Velšan a kapelu začal formovat v roce 2011 po přestěhování do New Yorku. Vydělával si rovněž jako model, a to například kampaní pro značku Gucci.

Schválně, komu se nakonec podaří ulovit momentálně jednu z nejsledovanějších hollywoodských hereček, kterou ke hraní přivedli rodiče Melanie Griffith a Don Johnson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám