Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pavel Vohnout alias Kyklop z Maxim Turbulenc, týpek, který zhubl už pětasedmdesát kilogramů, jde ještě víc do sebe. Teď si obarvil šedivou kštici a fousy. „Děti mi už začaly místo strejdo říkat dědo. A taky mi kamarádi říkali, že vypadám jako Peter Gabriel,“ vysvětlil svůj nejnovější počin.

„Mojí ženě se to velmi líbí. Říká, že jsem omládl a je to také kvůli tomu, že jsem začal posilovat a radikálně se mi začala zvětšovat ramena a ztratil jsem hodně kil,“ vypočítává své úspěchy Pavel.

Po radikálním úbytku tuku v těle mu začaly přibývat i síly na nejpříjemnější věci člověka.

„Začínají se za mnou otáčet i ženy a moje manželka konečně zase žárlí. To je podle mě skvělé a moc mě to těší,“ směje se.

Že by ale využil toho, jak mu je teď fajn a všechno ho baví o to víc, i v manželství, neuvažuje.

„Už mám tři dcery. Stejně jako Karel Gott nemám žádného kluka. O další dítě se už asi pokoušet ani nebudeme. Nevím jak manželka, já ale ne,“ vtipkuje dál.

S sebou na vernisáž obrazů v autosalónu vzal i dceru Sandru, která si s ním před lidmi také prvně zazpívala. Té prý je jedno, jestli je táta tlustý, nebo šik jako teď. „Mám ho ráda a měla jsem ho ráda, i když byl trochu víc při těle. Nezáleží mi na tom, jak vypadá. Je to můj táta a já ho miluju,“ řekla nám sympatická dívenka dojemně.

Kyklop se na druhou stranu rozpovídal o své lásce k autům, kterých prý za život vystřídal mraky. „Jsou ale drahá, proto jezdím ve starších. Když se ale někdo nabídne a bude mi chtít udělat radost nějakým novým, stěžovat si nebudu,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám