Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a bývalá úspěšná modelka Amber Valletta, která ztvárnila například ve snímku Hitch: Lék pro moderního muže celebritu, jejíž srdce se snaží získat nemotorný účetní v podání Kevina Jamese, je ženou mnoha tváří. Když není zrovna venku ve vytahané mikině, nýbrž na přehlídce v těsných mini, je to prvotřídní kost!

Jednačtyřicetiletá Valletta byla přistižena bez make-upu sedící na zábradlí v Los Angeles a konverzujíc s postarší dámou. Fotografům přitom v tomto případě patří uznání za to, že jinak půvabnou herečku vůbec poznali. Jen těžko se dá uvěřit, že jde o tutéž ženu, která před týdnem všechny okouzlila v bronzových minišatech na přehlídce Toma Forda.

Blondýnka, která měla v 90. letech románek i s Leonardem DiCapriem a momentálně exceluje v seriálu Legends vedle Seana Beana a Ali Larter, je provdaná za bývalého amerického volejbalistu Christiana McCawa, s nímž má patnáctiletého syna Audena. V posledních měsících byla ale několikrát spatřena v objetí s neznámým pohledným mladíkem.

Reklama

Další články

Načítám