Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podařilo se jí to, o co Agáta Prachařová zoufale usilovala s Jiřím Tlustým, a co Veronika Machová dovedla k dokonalosti s Romanem Červenkou. Hana Věrná (25) klofla úspěšného hokejistu Radka Smoleňáka (28).

Dvojice se dala dohromady už loni na jaře, takže nejde o nějakou vztahovou epizodku. Druhá vicemiss České republiky 2009 se za známým českým hokejistou už i přestěhovala do Švédska, kde Smoleňák hraje za hokejový klub Modo Hockey.

Rodačka z malé vísky Kudlovice ve Zlínském kraji vztahu zřejmě velmi věří. Kvůli své lásce dokonce opustila práci v Čechách a stala se z ní profesionální hokejová přítelkyně. „Je to tak, s přítelem žijeme rok, a jelikož žijeme jako rodina v Čechách, bylo velmi pravděpodobné, že to zůstane stejné i v sezóně, jen že se změní země, ve které budeme žít. Myslím, že oba jsme ve věku, kdy jsme nad vztahem na dálku ani nepřemýšleli,” svěřila se Super.cz Hanka.

„Ti dva se k sobě náramně hodí. On je moc hodný kluk a ona je zase dobře vychovaná holka z Moravy, co vaří, peče a stará se o domácnost. Ideální symbióza,” komentovala vztah Hany a Radka jejich společná kamarádka.

Věrná a Smoleňák spolu chodí více než rok. Nechystají se tedy posunout vztah na další úroveň? „Určitě jako v každém fungujícím vztahu se o budoucnosti bavíme, ale nemyslím si, že máme nějaké konkrétní datum,” říká Hanka, pro kterou prý není vysněným povoláním paní v domácnosti. “Jak se vrátím do Čech, čeká mě několik akcí, ale především bych se ráda vrátila k marketingu a designu, kterému jsem se věnovala před sezónou a ve kterém bych znovu ráda našla uplatnění,” říká Věrná.

Reklama

Další články

Načítám