Hlavní obsah
Článek

Vincent Navrátil před dvěma lety vletěl na pole šoubyznysu jako uragán, teď jde tenhle sympatický mladý herec z role do role. Nikoho by asi nenapadlo, že se teprve v dubnu dožije plnoletosti. Jeho matka Veronika Žilková (62) mu k ní velkoryse slíbila auto slavné značky. Jenže má smůlu!

Veronika si káru s jaguárem ve znaku koupila už před dvanácti lety v Německu v bazaru za šest set tisíc korun.

„Žádné jiné se mi tak nelíbilo. Když už jsem ho chtěla dát pryč, zjistila jsem, že za padesát tisíc je neprodejný. V dubnu by měl mít Vincek osmnácté narozeniny a já mu auto slíbila jako dárek. Jen nevím, jestli svůj slib splním. Je to sice bezpečné auto a prodejné také není, takže by to bylo pro mého syna ideální, jenomže nevím, co bych poté koupila sobě a v čem bych jezdila. Párkrát jsem mu byla nevěrná, jelikož mi manžel našel nové auto, ale pokaždé jsem ho prodala a vrátila jsem se k mému jaguárovi,“ říká. Tak doufejme, že milovaného synátora odškodní nějak jinak.

Veronika, kterou jsme potkali na představení jednoho nového vozu a zahájení vernisáže obrazů v autosalonu v pražském Motole, říká, že sama žádná nadšená řidička není a nebýt toho, že musí vozit děti, používá radši MHD. „Kdybych se narodila znovu a byla hodně bohatá, najala bych si řidiče, aby mě a moji rodinu všude vozil,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám