Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Ulice už hraje rok, ale málokdo o ní ví něco víc. Brněnská herečka Hana Holišová je tak trochu introvertka a vytáhnout z ní třeba něco o její rodině, je dost oříšek. Zajímalo nás třeba to, jak vychází se svojí sestrou Michaelou Horkou, která se věnuje stejné profesi a vystupuje například v muzikálech v Divadle Broadway.

"V televizi jsme se zatím při žádné práci nepotkaly, ale v divadle ano. Dvakrát jsme spolu vystupovaly v brněnských muzikálových inscenacích," svěřila. Protože se teď obě pohybují na pražských scénách, mají na sebe sestry více času než dříve a jezdí společně třeba na dovolené?

"Máme na sebe pořád strašně málo času jako vždycky, protože je strašně moc práce. Ale snažíme se, co to dá. Samozřejmě známe navzájem svoje partnery, trávíme spolu různé rodinné záležitosti. Ale třeba takovou dámskou jízdu, že bychom spolu vyrazily na dovolenou, jsme spolu dosud nepodnikly, musíme o tom popřemýšlet," vzala si k srdci náš nápad Hanka.

Hanka je o šest let starší než její sestra, takže v dětství se jejich zájmy trochu míjely. "Každá jsme měly problémy adekvátní svému věku a řešily jsme jiné věci," krčila rameny herečka. Ani o tom, jakou profesi zvolí, se nerozhodly ve stejné době. "Miška to věděla daleko dřív než já, která jsem vystudovala pedagogickou školu a umělecké sklony se u mě začaly projevovat až někdy v sedmnácti nebo osmnácti letech, zatímco ona už ve třinácti věděla, že chce být zpěvačka a šla si za tím," objasnila Holišová.

Holky si ale teď prý navzájem dohazují i role. A Hanka by nebyla proti tomu, aby si se sestrou zahrála třeba právě v Ulici. "Jistěže bych řekla, že mám sestru, která je moc krásná a talentovaná, a že by ji měli vzít," smála se na závěr rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám