Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na každé tiskové konferenci TV Nova k programovému schématu, ty bývají dvě do roka, si moderátorka Kristina Kloubková obléká velmi obdobný outfit. Už nám to začalo být divné. "Ne, opravdu nejsou pokaždé stejné, všimněte si detailů. A každé z nich jsou originál," vysvětlila nám Kristina.

"Jsou od mojí kamarádky výtvarnice, tyhle se jmenují Čaj o páté. Dneska jsem ráno stála, měla jsem na výběr troje šaty, pravda, dost podobné, a moje dcera Jasmínka vybrala tyhle," přiznala nám, kdo je jejím stylistou. "Už mě docela diriguje, nesnáší tmavé barvy, v tom se asi pomamila," dodala.

"Mám barevné věci ráda, prosvětlí vám den a cítím se v nich dobře. Tyhle jsou navíc dost pohodlné, nemusím si pod ně brát stahovací prádlo, jako pod ty vypasované, takže dneska se můžu klidně i najíst na rautu. A kdyby bylo nejhůř, ještě se to dá zakrýt touhle větší kabelkou," smála se Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám