Hlavní obsah
Článek

Oslabení koruny vůči euru letos podstatně zvyšuje zájem českých rodin o dovolenou v Česku. Domácí rekreace není ohrožena žádnými kurzovými výkyvy a intervencemi. Vsadíte-li letos také na tuzemskou kartu, v žádném případě nehrozí, že po Vás někdo bude chtít neočekávaný doplatek.

Dovolená v Česku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovolená v Česku znamená zažít prázdniny bez rizik, a že se jejich počet poslední dobou v Evropě zvýšil, o tom nelze pochybovat. Domácí dovolená byla, je i bude stabilně cenově nejpříznivější. Posuďte sami: - ušetříte za dopravu - ušetříte za stravování - ušetříte poplatky a příplatky spojené s létáním - ušetříte za výměnu peněz, výběry z bankomatů a roaming Stručně řečeno vaše dovolenkové náklady budete mít neustále pod kontrolou!

Opravdová rodinná dovolená

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Českým rodinám není potřeba dlouze vysvětlovat, že domácí dovolená je maximálně výhodná pro děti. Ty jsou ušetřeny nepříjemného cestování až na kraj Evropy. Na chalupě se pak zabaví u bazénku, na houpačkách, anebo prostě přípravou večerního táboráku, spojeného s opékáním špekáčků. Rodiče mohou odpočívat, jsou klidnější a dovolenkování plní svůj účel.

Více než 1200 možností v ČR i SR

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ubytování v Česku či na Slovensku už zdaleka nezajišťují pouze hotely a kempy. Síť rekreačních chat, chalup, prázdninových domů, vil, srubů atd. se stále rozšiřuje a zkvalitňuje. V naší nabídce jich najdete v současné době přes 1200.

Tištěný katalog zdarma pro všechny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka rekreačních chat a chalup pro vaši individuální dovolenou je velmi široká a různorodá. Obsahuje jak luxusní objekty pro náročné klienty, tak i ty cenově schůdnější, aby i ti, co nemají možnost do cestování příliš mnoho investovat, si mohli dopřát příjemnou a plnohodnotnou dovolenou. Je možné vybrat si dle vlastních priorit, popřípadě dle termínu vaší dovolené. Snadno se dostanete například ke zlevněným nabídkám či různým výhodám. Tištěný katalog zašleme každému zájemci na vyžádání ZDARMA.

Další články

Načítám