Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V Aurum Clinic v Praze, která je Evropským školícím centrem, využívají látku Meta<>Crill®. Na rozdíl od jiných materiálů podporuje tvorbu vlastního kolagenu a správnou aplikací lze dosáhnout efektivních výsledků při korekci a výplni obličejových či tělových partií. Meta<>Crill® má široké využití např. k vyhlazení vrásek, opravám jizev, úpravám intimních partií u žen i zvětšení objemu penisu.

Proč právě Meta<>Crill®?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na rozdíl od jiných materiálů nevyplňuje, ale působí jako bioregenerátor vlastního kolagenu. Jedná se o bezpečný, biokompatibilní a stálý materiál, který neobsahuje žádné toxické látky, alergeny, proteiny, nemigruje a není mutagenní. Správnou aplikací atraumatickou kanylou může lékař dosáhnout velmi efektivních výsledků při korekci a výplni obličejových či tělových partií, vysvětluje MUDr. Ivana Němečková. Mezi její spokojené klienty patří i Petra Janů, Marcela Holanová, Heidi Janků, Gábina Partyšová, Milan Drobný, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Marie Tomsová a další.

Co se dá všechno Meta<>Crill®em upravit nebo zlepšit?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Indikace aplikace Meta<>Crillu jsou velmi široké. U mladších pacientů se Meta<>Crillem docílí například zdůraznění oblasti lícních kostí, čelisti, rtů, hýždí, zpevnění prsou apod. U starších pacientů lze Meta<>Crillem docílit omlazení, odstranění vrásek a příznaků stárnutí dodáním ztraceného objemu ve tváři, zvýrazněním čelisti a líček, omlazením rukou, výplní lýtek, ale také např. zvětšením objemu a úpravou genitálií. Meta<>Crill® je ideální na opravu estetických vad vrozených, vzniklých úrazem nebo získaných postupem času. Používá se na úpravy nosu, zkrácení brady, nesouměrností tváře nebo jizev. Aplikace se provádí v lokální anestezii.

Jak se takový zákrok provádí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U všech zákroků vyplňujeme v místním znecitlivění konkrétní „problémové“ místo atraumatickou tenkou kanylkou, a to postupně. Snažím se u obličeje vždy hlavně o přirozenost výrazu, vysvětluje MUDr. Ivana Němečková. Tím se vytvoří co nejvíce vlastního kolagenu. A co muži, jak ti to snášejí? Muž, který přijde na zvětšení objemu penisu, má zpočátku strach z bolesti. Když ale vidí, že po lokálním znecitlivění ho nic nebolí, uvolní se a aplikaci snáší velmi dobře. A s námi pak ještě pánové komunikují a pochlubí se, jaký měli po zákroku u žen, či mužů úspěch a lepší sexuální život.

A o co se opírá bezpečnost Meta<>Crill®u?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Histologické studie zdravotnického prostředku Meta<>Crill®, který obsahuje mikrosféry PMMA, byly prováděny v Institutu Histologie a Histochemie v Rio de Janeiro již v 90. letech.Studie prokázaly, že mikrosféry PMMA stimulují tvorbu vlastního kolagenu. Působí jako bioexpansor vyplňující oblast, kde je aplikován, a způsobuje permanentní výsledky stimulací ukládání elastických a kolagenních vláken. Byla potvrzena zvýšená mikrocirkulace v místě aplikace. Histologický řez zkoumaného materiálu prokázal, že mikrosféry PMMA se nešíří do jiných částí organizmu. Ze studie, prováděné u 250 000 pacientů, byl zjištěn koeficient komplikací 0,08 %, což je v porovnání s jinými metodami nesrovnatelně nižší.

Odkud Meta<>Crill® pochází?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Meta<>Crill® se vyrábí v Brazílii v laboratořích, které mají certifikovaný systém jakosti výroby podle mezinárodních norem ISO 13485:2003 a ISO 9001:2008. V Evropské Unii splnil Meta<>Crill® velice přísné kontroly evropských norem (obdržel certifikát CE) a je řádně zaregistrován na Ministerstvu zdravotnictví ČR. Meta<>Crill® je materiál, který je vědecky prozkoumaný, roky ověřený a velmi efektivní a který dává záruku bezpečnosti. V našem centru bylo proškoleno již mnoho lékařů, kteří nyní Meta<>Crill® na svých klinikách úspěšně aplikují, říká MUDr. Ivana Němečková, hlavní školitelka a vedoucí lékařka centra.

Další články

Načítám