Hlavní obsah
Článek

Je vědecky dokázáno, že mužům nad 30 let ubývá mužský pohlavní hormon testosteron. A to v průměru o 1 % ročně. Jaké jsou projevy? Podrážděnost, vyčerpanost, úbytek svalové hmoty, nabírání na váze, jinak řečeno jedná se o mužskou verzi přechodu. Ano, i u mužů časem dochází k hormonálním změnám (zde jde o andropauzu), které mají negativní dopad na jejich život. Co s tím? Přírodě sice neporučíte, můžete se ale bránit!

Vyhněte se negativním příznakům způsobeným poklesem testosteronu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důsledků andropauzy si na sobě všimne každý muž: úbytek svalové hmoty, fyzická i duševní vyčerpanost a labilita, zpomalující se metabolismus, menší zájem o sex, úbytek pocitu mužnosti a energie. TestoMax vám může pomoci v boji proti negativním příznakům andropauzy.

Jedinečné přírodní složení TestoMaxu bojuje proti negativním vlivům andropauzy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedinečné složení TestoMax z přírodních zdrojů podporuje růst svalové hmoty (pískavice řeckého sena), pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (pískavice řeckého sena), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), přispívá ke snížení míry únavy (vitamín B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Sleva na první balení 300 Kč. Doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TestoMax je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu.

Další články

Načítám