Hlavní obsah
Článek

Od doby, co Lindsay Lohan (37) seká latinu, je ji na stránkách bulváru vidět poskrovnu. O to překvapivější je pak herečku po čase spatřit na nějaké společenské akci. Pihatá zrzka do bronzova opálenou tvářičku sladila se rtěnkou, která byla sice nenápadná, přesto podivně odulá ústa nezamaskovala. Podívejte, jaký model a styling zvolila na úterní předávání Elle Style Awards v londýnské Sky Garden.

Černá u bývalé rebelky dominovala i o den později, kdy byla hostem akce World's First Fabulous Fund Fair. Tam se pro změnu Lohan předvedla i s náplastí na holeni. Že by příliš ostrá žiletka?

Dnes už osmadvacetiletá bývalá dětská hvězda, která má za sebou pobyty ve vězení i v léčebnách, na sebe naposledy upozornila přiznáním, že se během dovolené ve Francouzské Polynésii nakazila neléčitelným virovým onemocněním chikungunya. Loni v dubnu se pro změnu psalo o jejím skandálním seznamu bývalých milenců, který překypoval slavnými jmény. Co se však zajímavých hereckých příležitostí týče, režiséři a producenti se s novými nabídkami nehrnou, s nálepkou nespolehlivé celebritky se totiž v Hollywoodu moc daleko nedojde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám