Hlavní obsah
Článek

Kdo by si myslel, že roky, kdy moderovala StarDance a vždy s kolegou Markem Ebenem (66) nacvičila i nějaká taneční čísla, jí pomohou i při zkouškách muzikálu, by se mýlil. Tereze Kostkové (47) jsou při zkoušení představení Mýdlového prince naopak na škodu.

"Ty choreografie jsou hodně jiné. My vlastně hrajeme amatéry, ochotníky, kteří se něco teprve učí. Takže nám paradoxně říkají, abychom ve snaze ubrali. Musíme dělat, že ji kazíme. Je to jiný proces, protože je to činohra, která má nějaké téma," vysvětlila nám po jedné ze zkoušek v Divadle Broadway Tereza.

"Máme tam samozřejmě s Jitkou Schneiderovou (51), se kterou se alternujeme, taneční úvodní číslo, které by mělo být dobře zatancované. Ale standard ani latina to není," smála se Kostková, která muzikál nezkoušela jedenáct let.

"Miluji tě, ale má už skoro dvanáct let od premiéry, a přestože to znovu hrajeme, tak jsme intenzivně zkoušet nemuseli. Takže jsem skoro zapomněla, jak je to časově i fyzicky náročné. Ale baví mě to. Standardně zkouším jednu věc za rok, takže si to užívám, ráda sem chodím, protože je tady moc fajn parta a doufám, že to bude na výsledku vidět," věří herečka.

Ta momentálně jinou práci než zkoušení muzikálu a hraní v divadle nemá. "Nenatáčím, takže mám čas na zkoušení a na svého Toníčka," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám