Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co Lady Gaga (38) na oscarovém ceremoniálu zazářila v rámci pocty 50 let starému muzikálu Za zvuků hudby, se slušně rozjela její herecká kariéra. Kontroverzní zpěvačka zpestří pátou řadu seriálu American Horror Story, jehož obsah se každou sezónou zcela mění.

Tvůrci televizní série, která se může pochlubit silnou fanouškovskou základnou i řadou ocenění, nečekanou novinku potvrdili krátce poté, co je zasáhla smrt miniaturního herce Bena Woolfa. Ten před pár dny nepřežil zásah bočním zrcátkem jedoucího vozu. Lady Gaga kromě své účasti na hororovém projektu potvrdila i podtitul nadcházející řady, která ponese název Hotel. Po strašidelném domě, léčebně pro duševně choré, čarodějnickém spolku a přehlídce zrůd se tak děj přesune do ubytovacího zařízení, jehož hosté nejspíš prožijí pořádně krušné chvilky.

Čerstvě zasnoubená Lady Gaga do konceptu seriálu zapadá díky svému albu The Fame Monster. V řadě svých koncertních kostýmů navíc vypadá jako příšera, takže její obsazení bylo skvělou volbou. Zpěvačka získala menší herecké zkušenosti ve filmech Machete zabíjí a Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil. V seriálu American Horror Story však dostane podstatně větší prostor. Spekuluje se dokonce o tom, že by mohla být hlavní tváří páté řady poté, co televizní projekt opustila jeho hlavní hvězda Jessica Lange.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám