Hlavní obsah
Článek

Po trapasu s dvojníkem Jima Carreyho na Českých lvech se rozhodně nestrhla lavina toho, aby producenti toužili ozvláštnit svoji akci nějakým dublérem. Nechtěně se tak ale stalo na premiéře nového filmu Petra Jákla. Tam si někteří z návštěvníků pletli samotného režiséra s jiným mužem. A taky to nebyl žádný no name.

Zpěvák Martin Maxa (63) je skoro stejně vysoký jako Jákl, mají téměř totožný účes, oba jsou svalnatí, a i když je Martin o desítku let starší než Petr, dbá o sebe i pomocí odborníků, takže na svůj věk nevypadá. "Je fakt, že když jsem teď i stejně ostříhaný, známky podobnosti vykazujeme. Ale mně nevadí, že si mě s ním pletou. Je to charizmatický hezký chlap, a když mne k němu bude někdo přirovnávat, je to v pořádku," řekl Super.cz Maxa.

Ten se vedle zpěvu aktivně věnuje i herectví, takže na premiéře nebyl jen jako divák, ale přišel se i přiučit. "Dostal jsem angažmá do další divadelní hry, teď už budu hrát ve dvou. V loňském roce jsme sjezdili asi šedesát repríz, a musím říct, že mě to docela baví, i když to jevištní hraní je trochu jiné než to filmové. Nic se nedá zopakovat, musíte reagovat na nepředvídatelné události," vyprávěl nám.

Srovnávat film a divadlo může, protože má i jiné zkušenosti z natáčení kromě vlastních videoklipů. "Můj první filmový počin byl už v 80. letech minulého století, kdy jsem hrál ve filmu Utrpení svatého Šebestiána. Tehdy jsem studoval FTVS a potřebovali vysoké atletické postavy. Byl to koprodukční velkofilm a hrál jsem jednoho z lučištníků. Pak to byl další zahraniční film Vůně trávy a nesmím zapomenout ani na štěky u Zdeňka Trošky v Kameňácích," vypočítal své role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám