Hlavní obsah
Článek

Dnes je to přesně třiatřicet let, co se ve městě Nižnij Novgorod vyklubala na svět jedna z nejúspěšnějších tváří modelingového nebe Natalia Vodianova. Éterická víla si nese celou svou zářnou kariérou přezdívku Supernova a ještě před třemi lety byla třetí nejlépe placenou modelkou světa. Múza návrháře Calvina Kleina, s nímž ji pojila dlouholetá spolupráce, je ale dnes především maminkou na plný úvazek.

S modelingem Natalia začínala v patnácti, o dva roky později se přestěhovala do Paříže. Objevila se na obálkách všech věhlasných módních časopisů a odchodila více než tři stovky přehlídek pro návrháře a značky těch nejzvučnějších jmen. Aktivně se věnuje charitě a rovněž tu a tam fušuje do řemesla herečkám a novinářům.

Své první dítě porodila již koncem roku 2001, kdy jí bylo devatenáct let. Otcem syna Lucase Alexandera byl její první manžel Justin Portman, s nímž má modelka ještě dvě děti - dceru Nevu (8) a syna Viktora (7). K odloučení mezi oběma došlo v červnu 2011 a krátce nato se začala Vodianova scházet s francouzským obchodníkem Antoinem Arnaultem, jemuž loni v květnu porodila syna Maxima.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám