Hlavní obsah
Článek

Krásných hereček je plný Hollywood, ale jen hrstka z nich může být hvězdou slavnostní premiéry. Ty méně šťastné dámy se snaží alespoň přiživit na svých úspěšnějších kolegyních.

Když se v Los Angeles promítala krimi komedie Focus, vše se pochopitelně točilo kolem Margot Robbie (33), která ve filmu vytvořila pár s Willem Smithem. Australská kočička loni slavila úspěch jako sexy manželka Leonarda DiCapria (49) ve Vlkovi z Wall Street, a nyní dostala další příležitost předvést před kamerou své přednosti.

Atraktivní blondýnka se nejspíš poučila ze svého faux pas, kdy v odvážných šatech nechtěně odhalila ňadro, a zvolila šaty, v nichž takový trapas nehrozil. Hlavní odhalovačkou večera se tak stala zpěvačka a herečka Christina Milian, která ochotně ukázala bradavku místo ní.

Odvážná kráska na premiéru Focusu dorazila v blankytně modrém kostýmu, který poskytl jejím ženským zbraním dostatek prostoru. Obří dekolt bez podprsenky si říkal o pozornost, a byl by to opravdu velký zázrak, kdyby herečka byla natolik pozorná, že by se jí podařilo uhlídat bradavky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám