Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec jedné éry, tak nazývají někteří modelingoví nadšenci kroky americké značky spodního prádla Victoria’s Secret. Z klubu vyvolených vyletěli rovnou dva slavní andílci. Američanka Karlie Kloss (22) a především jedna z andělských stálic, Holanďanka Doutzen Kroes (30). Informaci potvrdila jedna z klíčových postav značky, Ed Razek, jež se u VS patnáct let stará o nábor nových modelek.

Zatímco 185 centimetrů vysoká Karlie byla andílkem po tři roky, její blond kolegyně strávila v této pozici šest let. Ačkoli se někde hovoří o vyhazovu, Razek tvrdí, že k ukončení spolupráce s oběma modelkami došlo po vzájemné dohodě, a dokonce na jejich žádost.

Kloss se údajně hodlá intenzivně věnovat studiu na newyorské vyšší odborné škole NYU Gallatin School of Individualited Study a třicetiletá dvojnásobná maminka Kroes prý v tichosti ukončila svou spolupráci se značkou koncem minulého roku, kdy jí vypršel kontrakt. Ten prý již neprodloužila, jelikož dostala lukrativní modelingovou nabídku v Evropě, kterou by nedokázala skloubit s povinnostmi u Victoria’s Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám