Hlavní obsah
Článek

Začalo to poměrně nevinně, pak ta zpráva vybuchla jako atomovka! Když nedávno Super.cz uveřejnil zprávu, v níž se blízcí Agáty Prachařové (38) dušovali, že onehdy nejela na nákupy do Ameriky s kamarádkou, ale prý za jedním hokejistou, zdálo se to jako nikdy neprokazatelná spekulace. Kdyby ovšem krátce po vydání článku nepřijal redaktor hovor z mobilu Jakuba Prachaře, který nám neskutečně rozezlený řekl, že vše v článku je pravda. Nyní se navíc objevily nové zajímavé skutečnosti, které vám možná vyrazí dech!

Agáta se sice snažila tvrdit, že vše si s manželem vymysleli, aby poškádlili novináře, ale věříme jí to stejně, jako Leošovi Marešovi to, že už nemiluje Petru Faltýnovou, nebo to, že Jirku Mádla nezmlátili v Bílině.

Teď se objevilo tvrzení dalšího velmi blízkého přítele Agáty, který nás svými informacemi zaskočil. „Nejvtipnější na tom všem je, že Agáta vůbec v žádné Americe nebyla. Vážně ne! Prostě jen potřebovala vytrestat manžela,“ tvrdí muž. Jak, za co a čím (snad ne nevěrou přímo v Česku!), to už nechtěl kámoš Prachařové komentovat.

Nedivíme se už ale zprávám o tom, že Jakub prý začal Agátu podezírat ve chvíli, kdy mu oznámila, že ve Státech bydlela v hotelu, který v městě, kde měla pobývat, přitom vůbec neexistuje.

V poslední době nikdo z dvojice do Super.cz moc nevolá, takže se zdá, že na prachařské frontě je momentálně klid (však se také hypotéka neptá) a rozvod minimálně zatím nehrozí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám