Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V sobotu se v Bílině asi děly věci! Jak Super.cz již informoval, Jiří Mádl (37) měl na plese tamních gymnazistů dostat nakládačku, údajně kvůli tomu, že koketoval se zadanými dívkami. Sám herec neustále dokola hovoří cosi o náccích, kteří se proti němu spikli, redakci se ale ozvalo hned několik účastníků incidentu a někteří z nich dokonce nemají ani vyholené hlavy! V jednom se shodují: Jiří Mádl prý byl opravdu bit!

„Jirka Mádl se sice ze začátku choval slušně (fotil se s lidmi, rozdával autogramy a úsměvy kolem dokola), bohužel to skončilo ve chvíli, kdy začal se slečnami chodit na bar. S jednou si porozuměl trošku víc a zrovna to byla přítelkyně kamaráda. Viděl jsem, jak s ní tancuje a najednou se hrnuli ke dveřím a Jirka neváhal odhodit kohokoliv, kdo mu stál v cestě. Chvíli po nich nebylo ani vidu ani slechu, takže nemůžeme potvrdit, co kde dělali, nicméně asi o půl hodiny později kolem mě proběhl chlápek z ochranky a najednou koukám, kamarád na někom sedí a dává mu slušnou čočku,“ uvedl jeden ze čtenářů.

K incidentu mělo dojít pár hodin po půlnoci. Jiný účastník ale Mádla brání s tím, že je v tom nevinně. „Každý se s ním chtěl vyfotit a postnout si později fotku na sociální síť. Bohužel se to panu Mádlovi vymstilo, když jej stále více a více mladých hloupých slečinek začalo pod vlivem alkoholu oblézat. Všiml si toho i pravděpodobný partner jedné z dívek a po panu Mádlovi skočil, přičemž jej pouze složil na zem. Nikterak mu nebylo ublíženo a dotyčný útočník byl ihned vyveden pořadateli (vyhazovači) a vše se vrátilo do normálu,“ dozvěděli jsme se.

Dotyčným, kdo se na herce a režiséra vrhl, má být jistý D. P., nebyl prý ale sám.

„Pan Mádl se opil a sváděl zadanou studentku, k jeho smůle ho v šatně nachytal její přítel. Jemu vrazil a s dívkou se rozešel. Panu Mádlovi to asi moc nevadilo, protože za chvíli už byl s jinou studentkou,“ tvrdí další.

„Jeden incident se skutečně odehrál na parketě přede všemi, ale to Mádla pouze jeden muž svalil bez následků na zem. Pravá rvačka, při níž tekla i krev, pokračovala v zákulisí,“ uvedl jiný účastník plesu.

Ať už je pravda to, že Mádl byl za slušňáka, Evě Josefíkové nijak nevěrný nebyl a jen doplatil na opilost místních, nebo tvrzení, že se nechoval zrovna jako zadaný muž, bílinským nelze upřít, že jejich ples se opravdu povedl. Bez rvačky se totiž žádná dobrá akce neobejde…

Reklama

Další články

Načítám