Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jako finalista X-Factoru si vytvořil pořádný zástup skalních fanynek, který se díky jeho působení v seriálech Vyprávěj, Gympl s (r)učením omezeným a Doktoři z Počátků jen rozšiřoval.

Rodák ze Znojma si musel zvyknout na to, že některé fanynky byly velmi urputné. „Některé slečny občas chtějí, abych se s nimi vyfotil a přitom si s nimi dával pusu. To mi přijde už trošku přes čáru, tak se tomu jen zasměju a vyfotíme se normálně,“ culí se David. V minulém rozhovoru se nám svěřil, že nebývá výjimkou, když od svých obdivovatelek dostane obnošené spodní prádlo a občas se dočká i mnohem kurióznějších darů. „Mimo to, že na mě volají pouze jménem té určité role, tak samozřejmě nosí spoustu zajímavých dárků,“ říká David a jedním dechem dodává: „Dostávám obrázky, kresby nebo střepy. V muzikálu Sněhová královna mám roli Kaye, a kdo zná tento příběh, tak ví, že Kay musí složit zrcadlo pro Sněhovou královnu. A je pravda, že mi to trvá skoro celé představení, tak mi chtějí pomáhat a nosí mi střepy.“

Nově se bude Gránský objevovat v obnoveném muzikálu Kapka medu pro Verunku, který má svou další premiéru 26. března. Jelikož se jedná o muzikál určený hlavně mladšímu publiku, bude si muset zvyknout na nový typ fanynek. „Na děti jsem zvyklý už z pohádkového muzikálu Sněhová královna a naopak mě hraní pro děti baví strašně moc. Děti zívají, kopou do sedadel před sebou, hlučí - zkrátka se nepřetvařují. Ale pokud je to baví, snaží se nám radit, pomáhat a odmění nás upřímným potleskem na závěr,“ říká smířlivě.

Z nové role má zpěvák upřímnou radost. „Na muzikál a účinkování v něm se těším velmi. Kdysi jsem byl na konkurzu k tomuto muzikálu a neuspěl jsem. Takže teď, když přišla nabídka na ztvárnění dvou hlavních rolí, ani chvíli jsem nepřemýšlel a nabídku přijal. Kdo si počká, ten se dočká,“ směje se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám