Hlavní obsah
Článek

Herec Filip Blažek (50) se stane už příští týden trojnásobným otcem. Jeho manželka Jolana je v devátém měsíci těhotenství a začátkem března přivede na svět jejich druhého společného potomka. Manželé mají už desetiletou dceru Jolanu, z partnerství s herečkou Lucií Benešovou (49) má Blažek syna Luciána.

Těsně před porodem vypadá Jolana skvěle. A užívá si i to, že nepřibrala jako u prvního těhotenství. To nabrala neuvěřitelných 33 kilogramů. "Měla jsem u Jolanky pěkných 90 kilo, bylo mi 25 let, a tenkrát mi to nepřišlo tak šílený. I po porodu to šlo rychle dolů. Teď mám nahoře 16 kilo, chtěla jsem do dvaceti, tak jsem spokojená," prozrazuje Jolana.

Druhé těhotenství prý prožívá mnohem hůř než to první. "Ze začátku to bylo strašný. Neustále jsem zvracela, to jsem u Johanky vůbec nezažila. Probíhá to úplně jinak," prozrazuje.

Zda to bude holčička, nebo chlapeček už s Filipem ví, ale chtějí nechat překvapení zbytku rodiny. "Mlžíme, máme to opravdu jako překvapení pro nejbližší. Dokonce už probíhají sázky, zatím to většina odhaduje na kluka. Já ani nenaznačuji," usmívá se manželka populárního herce.

A to ani výběrem kočárku. Volili mezi neutrálními barvami. I proto, aby nechali rodinu do porodu stále napjatou. "Kočárek je do stříbrna, takže nenaznačujeme ani tím," dodala s úsměvem Jolana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám