Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) je hezká holka a rozhodně nemá problémy s nadváhou anebo nesouměrností těla. V některých outfitech to tak ale nevypadá. Emma si nepotrpí na trendy módní výstřelky, ale spíše na alternativní a vintage kousky. A to, co zvolila naposledy, její postavě nelichotilo.

Čí je tohle, proboha, zadek? Upoutala pozornost návštěvníků opening párty holandské hospody prdelka v červených kalhotách s obřími kostkami, navíc s vysokým pasem. Když se slečna otočila, byla to právě štíhlá Emma.

"Neřeším, že mě tyhle kalhoty rozšiřují. Mně se moc líbí. Jsou skotské a před čtrnácti dny jsem u sebe ubytovávala svoji tetu z Německa, která přivezla kufr věcí. Ptala se, zda něco z toho chci, že zbytek dá do mého bazaru. Tohle byla jediná věc, která mě zaujala, přijde mi veselá a svým způsobem i elegantní," myslí si Emma.

Nad novým charitativním bazarem teprve uvažuje. "Přemýšlím, zda je udržitelné tempo dvou bazarů ročně. V Praze asi ne. A mezi tím se mi ozval bratr Jiřího Mádla (37) Jan, který každoročně pořádá v Českých Budějovicích fotbalovou exhibici známých herců i sportovců. A nabídl mi příští bazar spojit s tím. Ale zatím to není nic konkrétního. Vánoční by určitě zase byl v karlínském divadle," slibuje moderátorka.

Zajímalo nás, jak to má Emma s herectvím. Naposledy se objevila v oceněném snímku Agnieszky Holland Hořící keř. "Naposledy jsme točila jeden americký nezávislý film, o němž netuším, zda se sem někdy dostane, a čeká mne malá role v seriálu Crossing Lines. Spíše to jsou tedy zahraniční produkce, protože u českých režisérů jsem zařazená jako tvář zpravodajství, čemuž rozumím. Takže jsem spokojená s Lucií v divadle a s věcmi, které běží jinde, a nikomu to, že tady denně lezu lidem do obýváků, nevadí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám