Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těsně před čtyřicítkou se americká herečka s rodištěm v bývalém Sovětském svazu stane znovu maminkou. Sedmileté dceři Ever Gabo tak přibyde sourozenec. A že to bude už skutečně brzy, dokazují hereččiny poslední snímky z minulého týdne.

Populární herečka, která byla na vrcholu slávy na přelomu milénia díky snímkům jako Pátý element, Johanka z Arku či Resident Evil, vyrazila s kamarádkou na nákupy do hollywoodského obchodního centra The Grove, kde v prodejně Pottery Barn Kids nejspíš doplňovala výbavičku pro nový přírůstek. Milla si přitom vytrvale přidržovala bříško, které se jí už ani nevešlo pod košili. Druhý den pak podnikla procházku s manželem a jejich dvěma psíky.

Rodačka z Kyjeva, která bývala rovněž úspěšnou modelkou, si před založením rodiny s Paulem W. S. Andersonem užila spoustu vztahů se slavnými muži. Ve svých šestnácti si vzala o pět let staršího herce Shawna Andrewse, ale její matka svatbu po dvou měsících anulovala. Později randila s basistou skupiny Jamiroquai Stuartem Zenderem, poté strávila dva roky s fotografem Mariem Sorrentim. Následovaly vdavky s režisérem Pátého elementu Lucem Bessonem, ale po dvou letech se rozvedli a Jovovich skončila v náruči muzikanta jménem Anno Birkin, který zemřel v roce 2001 během dopravní nehody v pouhých jednadvaceti letech. Románek si prožila i s bývalým kytaristou Red Hot Chili Peppers Johnem Frusciantem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám