Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V devatenácti si ze svých přírodních dvojek nechala vytvořit šestky, stala se jednou z polonahých dívek ze strany 3 britského bulvárního plátku The Sun a začala si říkat Jordan. Anglická modelka Katie Price se začátkem prosince odhodlala k sedmé plastické operaci prsou, jenže tentokrát šlo o zmenšení. Se zcela novými mírami se dnes znovu může procházet po přehlídkovém mole.

Koncem minulého týdne se tak tato pětinásobná maminka v šestatřiceti letech mohla znovu vrátit ke svým modelingovým začátkům díky Naomi Campbell a její přehlídce Fashion For Relief v londýnském Somerset House.

V pánském obleku s motýlkem a s plochým hrudníkem byla dřívější kráska z pánských časopisů téměř k nepoznání. I přesto, že si Price zmenšená ňadra pochvaluje a nejspíš u nich ještě nějaký čas zůstane, nálepku jedné z nejznámějších majitelek nadměrného poprsí jí jen tak někdo neodpáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám