Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Současný tenisový král, vítěz letošního Wimbledonu a číslo jedna v žebříčku ATP Novak Djokovič, ukázal na dovolené ve francouzském Saint Tropez, že blízké mu jsou míče všech velikostí. V moři se pořádně vyblbnul se žlutým kopačákem. Relax v podobě sluncem zalitých pláží ve Středomoří si po své úžasné letošní sezóně užíval s přítelkyní Jelenou Ristic, kterou však evidentně i přes její velice štíhlou postavu trápí pomerančová kůže na zadečku.

Srb Djokovič je však gentleman a jistě svou přítelkyni na tento drobný nedostatek nijak neupozorňuje. Naopak si bezstarostně hráli spolu s jejich malým bílým chlupáčem v moři. Tenista se navíc netají tím, že si hodlá Jelenu brzy vzít. Věří, že se tím zároveň dostane při hře do větší pohody.

„Může to být dokonce dobré i pro mou hru. Mám pocit, že Roger Federer byl mnohem uvolněnější poté, co se oženil a stal se otcem. Možná, že budu mít tu samou zkušenost,“ řekl nedávno tenista, který před dvěma týdny sesadil dosavadní jedničku Španěla Rafaela Nadala z vrcholu světového žebříčku poté, co získal titul ve Wimbledonu.

Po jeho triumfálním vítězství na nejprestižnějším tenisovém turnaji světa jej doma v Bělehradě vítalo na 100 tisíc krajanů. „Je to úplně neuvěřitelné a jsem vám neskonale vděčný za toto přijetí,“ řekl na jejich adresu Djokovič držící trofej nad hlavou.

Reklama

Další články

Načítám