Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned první den konání pětačtyřicátého veletrhu módy si nenechaly ujít známé osobnosti. Příchuť jedinečnosti měla speciální podívaná – nedělní přehlídka modelů, které vytvořilo dvacet špičkových českých návrhářů k dvacátým narozeninám české verze časopisu Elle. Ke gratulantům patřili třeba Monika Drápalová, Denisa Nová, Jakuba Polanka nebo Liběna Rochová.

Ani Eva Decastelo (45) na veletrhu Styl a Kabo nechyběla a s nadšením pozorovala prezentaci kolekcí z první řady. Eva se už dávno smířila s tím, že se svojí malou postavou díru do světa modelingu neudělá, ale přesto ji móda baví. Pouze ji mrzelo, že krásné šaty, které jí na módní přehlídku dovezla návrhářka Alena Wilson, jí byly velké.

„Tak na druhou stranu to je fajn, že nejmenší šaty, které Alena půjčuje, mi byly velké,“ dodala se smíchem Decastelo, která nedávno řešila nějaké to kilo navíc. Na druhou stranu to byl mnohem lepší pocit, než kdyby některé šaty nedopnula. Moderátorka ke své radosti ale pomalu splaskává.

Na veletrh přijela s kamarádkou a fotografkou Lucií Langmajerovou, manželkou herce Lukáše Langmajera. Ten zatím doma hlídal malého synka.

Reklama

Další články

Načítám