Hlavní obsah
Článek

Známá modelka Andrea Verešová (43) se o víkendu stala hlavní hvězdou brněnských veletrhů módy. Na akci vzpomněla na své modelingové začátky, kdy po vítězství v soutěži Elite Model Look v šestnácti letech zamířila právě na známou módní akci do Brna.

„To byly moje první zkušenosti, právě tady na veletrzích Styl a Kabo v Brně jsem se učila chůzi po mole. Tehdy jsem byla plná trémy, trochu i obav, ale i očekávání, nadějí a nesplněných snů. To byl úplně jiný zážitek než dnes, kdy vše vnímám s radostí a mohu si jako host vychutnat atmosféru přehlídky z jiné stránky,“ říká Andrea Verešová s tím, že fandí mladým návrhářům i modelkám. Vše je dnes podle ní rychlejší, děvčata mají více zkušeností a těší ji, že jsou konkurenceschopná i ve světě.

Verešová se veletrhu nezúčastnila pouze jako divák, ale také se prošla po mole. Tam si během pózování fotografům pořídila několik selfie.

A co je podle jejích zkušeností pro mladé modelky důležité, aby dlouhodobě uspěly v konkurenci? „Profesionalita, disciplína a osobní kouzlo,“ říká Andrea Verešová. „Děvčata jsou skoro všechna krásná, ale určitě z nich musí vyzařovat určité charisma, které osloví klienta i návrháře, díky kterému se stává i oblečení výjimečné. Móda je důležitá, protože dělá tento svět krásnějším, zajímavějším a pestřejším,“ říká Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám