Hlavní obsah
Článek

Herec Ben Woolf měl kvůli nedostatku růstového hormonu komplikovaný život, ale ke svému handicapu se postavil čelem a prosadil se v Hollywoodu. Okolnosti mu však status seriálové hvězdy příliš dlouho nedopřály.

Miniaturní herec, jehož výška dosahovala pouhých 131 centimetrů, se proslavil především seriálem American Horror Story, v jehož čtvrté řadě s podtitulem Freak Show ztvárnil jednu z lidských zrůd, předvádějících své postižení na bizarním představení. Přestože se jako Meep ukusující kuřatům hlavičky objevil jen ve třech epizodách, celý štáb si jej pro jeho dobráckou povahu oblíbil stejně jako diváci z celého světa, kteří nyní příbuzným i tvůrcům seriálu vyjadřují upřímnou soustrast.

Ben Woolf se stal kvůli svému handicapu obětí nehody, která nečekaně ukončila jeho život. Na losangeleské ulici jej nepozorný řidič zasáhl bočním zrcátkem do hlavy, což drobný herec bohužel nepřežil a v nemocnici podlehl svým zraněním.

„Byl to jeden z nejinspirativnějších lidí, jaké jsem během svého života poznal,“ napsal na sociální síti dojatý režisér hororového seriálu Ryan Murphy.

Reklama

Další články

Načítám