Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V SuperStar skončila pátá, ale na rozdíl od mnoha kolegů z hudební reality show se neztratila v propadlišti dějin. Sympatickou blondýnku Veroniku Stýblovou, která průběžně bojovala s váhou, jsme potkali na zkoušce nového muzikálu Mýdlový princ, v němž si zahraje jednu z hlavních dívčích rolí.

"Po soutěži jezdím hlavně svoje koncerty, připravuji svoje písničky a začala jsem spolupracovat s Celeste Buckingham (28), která pro mne napsala písničku, ke které jsem točila i videoklip. Pokud jde o muzikál, rozhodla jsem se, že půjdu na konkurz, protože Mýdlového prince dělá moje profesorka se svým manželem, režisérem Radkem Balašem, a chtěla jsem získat další zkušenosti. Jsem ráda, že to vyšlo," svěřila nám Veronika.

"Je to pro mne hodně velký oříšek, protože nejsem profesionální herečka ani tanečnice. Všechno se učím za pochodu a je to pro mne hodně velká a tvrdá škola," popsala dosavadní průběh zkoušek v Divadle Broadway. "Ale kolegové Martin Dejdar (59), Sagvan Tofi (59) i další jsou skvělí," míní.

"Ale snažím se i o vlastní tvorbu, zatím ne moc úspěšně, ale snaha tam je," smála se. Koncert má prý tak jednou týdně, což podle nás není moc, aby se hudbou zvládla uživit. "Já se vzhledem k tomu, že jsem ještě studentka, docela uživím. Nestěžuju si. Rodiče mi pomáhat nemusí, bydlím s přítelem a řešíme to dohromady," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám