Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Medicína se dnes vyvíjí rychlým tempem a přibývají i informace o možnostech prevence. I přesto se však každá osmá žena v životě setká s rakovinou prsu. Druhým nejčastějším nádorovým onemocněním u žen je rakovina děložního čípku. Pacientkám bojujícím s těmito diagnózami nabízí pomoc unikátní projekt For You, jehož patronkou je zpěvačka Lucie Bílá.

Negativní vliv nemoci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Počet žen, které mají s rakovinou prsu zkušenosti, se zvyšuje. Ale díky dnešní medicíně, která jde velmi rychle kupředu a nabízí spoustu možností, už v mnoha případech smrt nemusí být konečným důsledkem této nemoci. Což se ovšem nedá tvrdit o negativním vlivu na každodenní život pacientek. Pro 9 z 10 žen, které si bojem s rakovinou prsu prošly, znamenala nemoc zvýšenou zátěž v oblasti jejich domácího rozpočtu. Účinnou pomoc, kterou už využily tisíce žen, nabízí speciální projekt s názvem For You, jehož patronkou se stala zpěvačka Lucie Bílá.

Finanční pomoc v náročném období

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženám, jež onemocní rakovinou prsu nebo ženských orgánů a mají sjednané pojištění For You, vyplácí ING Životní pojišťovna až 750 000 Kč, a to jednorázově po zjištění diagnózy. Takto vysoká částka pomůže pacientkám překonat těžkou životní situaci, vykrýt výpadky příjmu či dosáhnout na nejlepší dostupnou péči.

Kromě výplaty peněz také usnadnění života

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K výplatě až 750 000 Kč může pacientka využívat také asistenční služby v hodnotě 20 000 Kč. Mezi ty patří například úklid, hlídání dětí, venčení domácích zvířat či doprava na vyšetření. Tyto služby pacientce usnadní život během léčby a ušetří jí maximum práce a starostí. Již od 200 Kč měsíčně si můžete být také vy jistá, že se v případě diagnózy dokážete postarat o sebe a svoji rodinu.

Odborník k dispozici nonstop

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navíc už první týden po sjednání For You můžete neomezeně čerpat služby telefonické asistence, které nabízejí informace z oblasti prevence, obecné zdravotní informace nebo konzultace ohledně obvyklého postupu řešení zdravotního problému.

Navíc na vás čeká luxusní dárek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá z vás, která si sjedná pojištění For You, získá jako dárek kosmetický balíček Nivea v celkové hodnotě 1 100 korun.

Další články

Načítám