Hlavní obsah
Článek

Neuvěřitelné černobílé a puntíkaté nadělení dostala Becky Elvins (21) z anglického hrabství Shropshire. Její fenka Milly totiž koncem května přivedla na svět 16 štěňátek. Poklidný venkovský statek se hned proměnil ve scénu z disneyovské pohádky 101 dalmatinů.

Becky, která pracuje jako učitelka, se už všech šestnáct mláďátek naučila rozeznávat. „Tohle je Tilly! Je jedna z nejzlobivějších. Můžete ji rozeznat podle dvou černých uší. Miluje útěky a schovává se za skleníkem,“ popsala žena jedno ze štěňátek redaktorům deníku The Daily Mail.

Fenku Milly si Becky pořídila v patnácti. Chtěla, aby k labradorovi a dvěma Jack Russell teriérům, které už doma měli, přibyl i její vlastní pes. Jako číšnice v hotelu si ušetřila 500 liber. Když v novinách uviděla inzerát, že se prodávají štěňátka dalmatina, přemluvila maminku, aby se tam jely podívat.

„Maminka mi řekla, že se tam můžeme jet jen podívat. Já se hned samozřejmě do Milly zamilovala,“ svěřila se Becky.

Nebude trvat dlouho a všechna puntíkatá štěňátka se psí mamince Milly rozutečou do světa. Čtyři fenky si už našly kupce, který za ně zaplatil 600 liber (téměř 17 tisíc korun). Většina psíků, které Becky prodává za 550 liber, si svého páníčka ještě bude muset najít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám