Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová diva Jennifer Lopez (54) sice fušuje i do herectví, ale na udílení filmových cen je zvaná spíše pro svůj atraktivní vzhled než talent. Nestárnoucí čtyřicátnice se díky odvážnému dekoltu na oscarovém galavečeru rozhodně neztratila.

Pokud pořadatelé potřebují udílení cen zpestřit atraktivním hostem, který potěší zejména pánskou část publika, Jennifer je sázkou na jistotu. Po udílení Zlatých glóbů, kde nemohl herec Jeremy Renner odtrhnout oči z jejího plného dekoltu, nezklamala ani na Oscarech.

Lopez v Los Angeles vyhlásila cenu za nejlepší kostýmy, ze které se radovala návrhářka Milena Canonero, která ve filmu Grandhotel Budapešť oblékla Ralpha Fiennese či Tildu Swinton.

Volba Jennifer Lopez pro tuto oscarovou kategorii měla své opodstatnění. Zpěvačka totiž patří k nejlépe oblékaným celebritám a své tělesné přednosti umí na společenských akcích náležitě prodat. V šatech tělové barvy v záplavě filmových hvězd nezanikla. Rozměrná róba jí však musela komplikovat pohyb v zákulisí i hledišti, kde zasedla vedle Meryl Streep (74).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám