Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR Kateřina Sokolová (35) boduje. V Italském Miláně, který se stal jejím druhým domovem, je stále úspěšnější. Focení má prakticky denně a nyní získala práci snů. Nafotila společně s dalšími jedenácti topmodelkami prestižní kalendář Lavazzi.

"Každý měsíc patří jiné dívce a jinému fotografovi. Snímky má na triku dvanáct nejlepších fotografů v Itálii. Například Mario Testino. Fotilo se na pobřeží Itálie v městečku Alassio," prozradila Super.cz Sokolová.

Z toho, že si producenti kalendáře vybrali i ji, byla v šoku. "Nevybrali si mě jako Miss Sokolovou, ale jako jednu z řadových modelek agentury. I proto to beru jako ohromný úspěch. Jsem z toho vážně nadšená," řekla Super.cz Sokolová.

Všechny krásky, které se v nejznámějším italském kalendáři objeví, se pyšní bujným dekoltem. "Je to pravda, všechny jsme měly co ukázat," usmívá se Sokolová, která se vedle Lucie Králové pyšní největším přírodním poprsím mezi českými modelkami. Kalendář, ve kterém se modelky objeví v luxusním prádélku a podvazcích, vyjde na podzim. K vidění by měl být i v České republice.

V poslední době krásná Sokolová hodně zhubla. "Cvičím a hlídám si stravu. Jako modelka už pracuji převážně v zahraničí a konkurence je tam veliká. Fotím především prádlo nebo plavky," prozradila Sokolová ve Žlutých lázních, kde prezentovala nový outdoorový Holmes place fitness club.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám