Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) je už více jako rok bez chlapa, a dokonce i bez sexu. Sama přiznala, že vztahy na jednu noc nevyhledává, a tak se skoro bojíme, abychom letos v prosinci neoslavili druhé výročí Kateřiny Kristelové bez sexu.

"Rozhodla jsem se, že se nebudu zabývat pseudo vztahy a že si počkám. Mám zodpovědnost za dceru a je pro mě důležité, abychom život svázaly s někým, kdo nás nebude brát jako povyražení," řekla Super.cz Kristelová. "Takže v prosinci to byl rok bez sexu, a když nepřijde ten pravý, v prosinci můžeme slavit výročí druhé," usmívá se moderátorka.

Přiznala, že jí přišla řada zpráv od hokejistů a fotbalistů. "Pár esemesek přišlo, říkám jim lovci skalpů. Jakmile se objeví holka, která je sama, tak ji začnou atakovat. Teď jsem to já, za týden to bude jiná známá holka. To fakt není nic pro mě," vysvětluje Kateřina, která nyní žije hlavně prací a snaží se o sebe pečovat.

Začala pravidelně cvičit a výsledky se prý pomalu dostavují. "Baví mě to, malé jsou čtyři roky, chodí do školky, a tak mám na sebe i více času. Hlavně je podle mě chyba na sebe rezignovat, když máš dítě. Práce v šoubyznysu se pojí s tím, jak vypadám. Asi bych moc práce neměla, kdybych na sobě nepracovala a byla vysloveně tlustá. A hlavně se cítím líp, vyplavují se endorfiny. Já na cvičení nedám dopustit," dodala Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám