Hlavní obsah
Článek

Taškařice kolem přítomnosti Jima Carreyho na Českém lvu začíná být hodně nepovedeným vtipem. Lucie Výborná, Jan Svěrák, Alžběta Plívová... Ti všichni ještě dvě hodiny po Českém Lvu tvrdili, že na pódiu opravdu byl Jim Carrey a jak moc byla náročná jednání s jeho americkým agentem...

Věřil tomu ale málokdo. Jediné, co nebylo jasné, bylo, kdo americkou hvězdu hrál. A i to se teď vyjasnilo. Podle ověřených informací Super.cz jde o mladíka jménem Hari Zinhasovič, kterého angažovala bývalá úspěšná internetová moderátorská hvězdička.

"Potkal ho na párty v klubu v centru Prahy, oba byli dost opilí, a tak Čuzmovi (přezdívka moderátora) přišlo, že je strašně podobný Jimu Carreymu. Nabídl mu za to, že vystoupí na Lvech, honorář 25 tisíc korun. Harimu to přišlo vtipný, tak to vzal," řekl Super.cz zdroj.

Nyní to vypadá, že svůj honorář ale nedostane. "Mají pocit, že pravda vyšla najevo proto, že to někde řekl. Ale Harimu je to celkem jedno. On má strašně bohaté rodiče, kteří ho velmi dobře dotují," dodal zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám