Hlavní obsah
Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) měla zřejmě nejdražší šperky v celém Rudolfinu, kde se odehrávalo vyhlášení cen Český lev. Bílé a černé diamanty vyšly na jeden a půl miliónu korun. Aňa nemá stylistu, vše si vybírá sama.

"Šperky jsou velmi specifická věc, vybírám je podle pocitů, podle šatů, které si obléknu," krčila rameny. Zatímco šperky byly od klenotníka Roberta Coina, šaty měla cenově mnohem dostupnější. "Jsem fascinovaná speciální kolekcí pro společenské příležitosti od HM. Nejsem jediná, kdo ji tady dnes má, a je to adekvátní konkurence luxusním značkám. Ty věci jsou nádherné, precizně ušité, mají skvělou náladu, střih, materiály i servis," míní herečka.

Nosit drahé šperky se už dávno nebojí. "Za ta léta zápůjček a služeb jsem si na to zvykla. Nějak to nevnímám, a dokonce mě někdy těší navléknout si ty prsteny a jít třeba nakoupit nebo s dětmi na pískoviště. Ne že bych si v tom hrála na písku, ale těší mne kontrast drahých věcí a obyčejného života. Tak to v životě je. Luxus má sloužit normálnímu životu, je to jen taková nadstavba," je přesvědčená Aňa.

A stalo se jí někdy, že by půjčenou věc poškodila, nedej bože dokonce i ztratila? "Nebudu to rozmazávat. Takže ne. Tedy jenom na chvíli," smála se Geislerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám