Hlavní obsah
Článek

S tím, že stejně jako na Cenách filmové kritiky převálcuje všechny slavné herečky a získá cenu za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli, prý bývalá prodavačka ze smíšeného zboží v Ústí nad Labem, nepočítala. "Myslela jsem si, že si to sem půjdu jenom odsedět," řekla Super.cz Klaudie Dudová, která hrála ve filmu Cesta ven Petra Václava, jenž opět nasbíral prestižní ceny, tentokrát na Českém lvu.

Neherečka Klaudie už má dotočený svůj druhý film, v dubnu začne natáčet třetí. Ve druhém snímku točila spolu s Karlem Rodenem (61). "Bylo to úžasné. Já, neherečka, vedle pana herce Rodena. Mám z toho krásný pocit a velký zážitek," svěřila. Na předávání cen přišla spolu se sestrou, přítele nemá. "Nežijeme spolu, naše dítě vychovávám sama a teď ho živím natáčením filmů," smála se.

Holčička se jí prý ale lépe živí z filmových honorářů než z mateřské. A nás napadlo, jestli by už taky nechtěla vzít malou na plac, aby měly honoráře dvojnásobné. "Ona si skoro každý den hraje na natáčení, takže to v sobě určitě má. Tak zkusím přemluvit Péťu a bude to dobrý," naplánovali jsme společně, že by její dceru mohl do třetího filmu režisér Petr Václav obsadit.

Související témata:
Petr Václav

Reklama

Další články

Načítám