Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jan Hřebejk si ho vybral do role sexy samce v seriálu Až po uši, kde měl za ženu Jitku Čvančarovou (46) a za milenku mj. Aňu Geislerovou (48), i ve filmu Svatá čtveřice, nádherné partnerky má ale i v ostatních projektech, v nichž účinkuje. Jako Radovan Krejčíř v právě natáčeném snímku GangerKa bude hrát jeho ženu Vlastina Svátková, když byl Antonínem Dvořákem, po jeho boku byla mj. Soňa Norisová.

Herec Hynek Čermák má ale na krásnou ženu štěstí nejen na plátně nebo na obrazovce. Na předávání cen Český lev jsme jej potkali s partnerkou Danielou Choděrovou, s níž vychovává dvě děti. A tahle herečka, kterou znají spíše příznivci divadel, je neskutečná kočka. Říkali jsme si, že je zvláštní, že jsme se s ní ještě nesetkali.

"Spíš setkali, ale já hodně měním barvy vlasů a účesy," vysvětlila krásná Daniela. "Brunetka jsem teprve rok a půl a byla jsem už i úplně plešatá, oholil mě Hynek a měli jsme stejný účes, jen mi, naštěstí, na rozdíl od něho, nerostly vousy," smála se Daniela, kterou jsme na obrazovce mohli vidět jako zdravotní sestřičku v seriálu Rodinná pouta, ale v divadle má rolí přehršli. S partnerem spolu hrají například v představení Cena za něžnost.

To, že jsou oba ze stejné profese, si víceméně chválí. "V něčem je to fajn, v něčem ne. Nosíte si práci domů. Ale na druhou stranu zase nemusíte určité vysvětlovat, protože tomu ten druhý rozumí," shodli se partneři.

Reklama

Další články

Načítám