Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historicky první vítězce pěvecké soutěže American Idol Kelly Clarkson (32) se ani po osmi měsících od porodu nepodařilo zbavit se těhotenských kil. A zatímco mnohé maminky pro ni mají pochopení, britská novinářka Katie Hopkins mezi ně rozhodně nepatří.

Kontroverzní žena s jazykem ostrým jako břitva píšící sloupky pro řadu britských médií známá rovněž z mnoha tamních reality show tentokrát upustila ventil prostřednictvím účtu na Twitteru.

„Ježiši, co se to stalo s Kelly Clarkson? Snědla všechny svoje vokalistky?“ Reagovala na zpěvaččino páteční vystoupení v televizním pořadu The Graham Norton Show. Ohledy na to, že Clarkson loni v červnu přivedla na svět dceru rozhodně nebrala. Možná i proto, že je sama trojnásobnou matkou a ve čtyřiceti je stále velice štíhlá.

Na očekávanou kritiku svých slov jedné z pisatelek opáčila rovněž zostra. „ Zlato, pokud jsi rodila před rokem, nejsou to těhotenská kila, je to tloušťka. Přestaňte tomu dávat roztomilé přívlastky, abyste se samy cítily lépe,“ reagovala na ženy, co se zpěvačky zastávaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám