Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byli jsme hodně zvědaví, jak se na předávání cen Český lev oblékne jejich moderátorka Lucie Výborná. Známe ji totiž jako sportovní typ, který se cítí lépe v outdoorových modelech. "Proto jsem to také nechala na odbornících, ti se o mne postarali, a musím říct, že tak uvolněně jsem se ještě při moderování necítila," řekla nám Lucka.

Není divu, místo dlouhé róby, o kterou by zakopávala, byla oblečená do modelu v pánském stylu, který pouze doplnila střevíčky na vysokém podpatku. "Hrozně si vážím toho, že jsem takovou příležitost dostala, protože, jak říkám, v Česku může žena velkou gala moderovat pouze pod dohledem statného ošetřovatele. Takže děkuji za důvěru," vzkázala Výborná po přenosu.

Šokem pro všechny byl okamžik, kdy se na afterpárty převlékla. Zjevila se v červených šatech. "Něco takového jste ještě neviděli," slibovala už dopředu. A měla pravdu. Outdoorové šatičky ze šusťákoviny byly ozdobeny různými zipy, přezkami a tkaničkami, dokonce měly i pláštěnku, takže by v nich možná nezmrzla ani na vysokohorské túře. Jen by si musela přezout boty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám