Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už vyrážíte do společnosti a nemáte vlastní róbu, a spoléháte tedy na půjčovny nebo butiky, kde jsou ochotní drahé kousky zapůjčit, je lepší podívat se aspoň pár týdnů zpátky do rubrik módních policií, anebo na stránky médií, jež sledují, jak známí lidé chodí na velké večerní události.

Pak se dá předejít trapasům, které se staly dámám na předávání prestižních filmových cen Český lev. Jako první jsme si všimli mladičké začínající zpěvačky Kateřiny Klausové. Hezká blondýnka si evidentně zaskočila do stejného luxusního butiku, který týden před tím navštívila mluvčí starosty Prahy 1 Veronika Blažková, když se chystala na Česko-slovenský ples. A Kateřině se zalíbila stejná róba značky Oscar de la Renta, kterou už Veronika vynesla.

V sále ovšem nebyla jediná, kdo sáhl po obnošeném, a bohužel hodně výrazném modelu. Spatřili jsme tak například i šaty, kterými zaujala Iva Kubelková (46) před třemi nedělemi na prestižním Plese v Opeře. A moderátorce TopStaru slušely o hodně víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám